تخریب بتن

بتن

تخریب بتن

خانه ی روی آب در دماوند

چهارشنبه, ۲۶ اسفند ۱۳۹۴، ۰۲:۲۸ ب.ظ

ایده طراحی :

در طراحی از زمینه گرایی (توجه به محیط پیرامون و نیروهای سایت) استفاده شده است.ایده اصلی طرح خطوط توپوگرافی موجود در سایت است که اندیشه های مارا به سمت طراحی فرم بنا با انعطاف پذیری خاصی از لایه های افقی زمین سوق داد که بنا یک کل واحد را تشکیل داده و خود کاملا با طبیعت پیرامون خود هماهنگ ساخت. تعریف الگویی جدید به منظور زندگی روی آب و پیوند مطلوب با آن از اهداف اصلی این پروژه بوده که موجب شده تا دیدگاه اصلی گروه طراحی در شناوری ومعلق بودن در آب قرار گیرد.

لطفا ادامه مطلب را ببینید …


کاربری بنا با ذکر جزئیات :
این ویلا طبق خواسته کارفرما برای اقامت غیردائمی جهت تعطیلات آخر هفته طراحی شده است. اولین خواسته کارفرما محرمیت و امنیت بود. در این زمینه شروع به آنالیز سایت نمودیم و پس از بررسی های لازم سعی بر آن شد جهت حفظ محرمیت و امنیت ،جبهه ساختمان در سمت همسایگی بدون باز شو باشد. طبق خواسته کارفرما بنا در سه طبقه طراحی شده است و عرصه های عمومی وخصوصی از یکدیگر جدا شده است. طبقه اول شامل آشپزخانه،سالن نشیمن و۲خواب مهمان است وطبقه اول آن شامل ۳ خواب وسرویس های بهداشتی است.ودرطبقه زیرزمین نیزاستخروامکانات ورزشی تعبیه شده است.دسترسی اصلی به طبقه ی دوم از طریق پلکانی که از طبقه اول آغاز می شود ودر نهایت به فضای خصوصی طبقه دوم ختم می شود صورت می گیرد. اختلاف سطحی که در سایت وجود دارد این امکان را به ما داد تا  یک دسترسی فرعی و مجزا برای ورود به فضای خصوصی (خواب ها)طبقه دوم در پشت بنا در نظر بگیریم.ورود به ساختمان از طریق پلی معلق بر روی آب صورت می گیرد .بطور کلی طراحی ساختمان به گونه ای صورت گرفته است که حداکثراستفاده از نور طبیعی و مناظر اطراف را داریم.

استفاده از تکنولوژی سیستم گرمایش از کف باعث بهینه سازی در مصرف انرژی شده است و سرمایش ساختمان بوسیله تهویه طبیعی صورت می گیرد. طراحی معماری به گونه ای صورت گرفته که گویی یک پیکره ی منسجم از دل طبیعت آبی بیرون آمده و با آرامش بر روی آن جا گرفته است. انطباق فرم معماری با شرایط طبیعی زمین  و احترام به محیط شکل گرفته.

سازه و تاسیسات :
اساس طراحی سازه ویلای  دماوند استفاده از دال تخت می باشد. دراین سیستم دال بتنی مستقیما بر روی ستون ها واعضای باربر قائم قرار می گیرد و در این حالت با افزایش دهانه ،ضخامت دال ها نیز افزایش می یابد. استفاده از این سازه امکان ایجاد دهانه های بزرگتر،امکان ستون گذاری نامنظم و همچنین ایجاد باز شوهای بزرگ را برای ما فراهم کرد.

تاسیسات گرمایشی مورد استفاده در پروژه سوپر پایپ ( گرمایش از کف ) می باشد.

سرمایش ساختمان از طریق تهویه طبیعی صورت میگیرد.به علت اینکه بنا برروی آب طراحی شده باد مطلوب که به سمت باز شوها می وزد با گذر از روی آب خنک شده ووارد ساختمان می شود.

نوآوری ها ومزایای پروژه :

۱- استفاده از آب موجب شده که علاوه بر انعکاس فرم های نمادین در روز و شب تفاوت خاصی ایجاد شود و فضای ورودی جذاب و دعوت کننده جلوه کند.

۲-  جهت حفظ محرمیت ، ساختمان در جبهه ای که دید به همسایه دارد دارای باز شو و پنجره نمی باشد ودر جبهه ی دیگر حد اکثر استفاده از نور و مناظر طبیعی لحاظ  شده است.

۳-   استفاده از سیستم گرمایش از کف باعث بهینه سازی در مصرف انرژی شده است.

۴-  طراحی به گونه ای صورت گرفته که گویی یک پیکره منسجم از دل طبیعت آبی بیرون آمده و با آرامش برروی آن جای گرفته است.

۵-   انطباق فرم معماری با شرایط طبیعی زمین

۶-   سرمایش ساختمان بوسیله تهویه طبیعی صورت میگیرد.(برگرفته از معماری کوشک باغ ایرانی)

محل اجرا: دماوند- گیلاوند

طراح و مدیر پروژه: آرتور امید آذری

تعداد طبقات: ۳ طبقه

کاربری: مسکونی

امکانات: استخر- سونا- محوطه سازی در باغ- طراحی داخلی هوشمند

سطوح زیربنا و زمین پروژه :زمین پروژه ۲۰۰۰ متر مربع –  زیربنا ۶۰۰  متر مربع

سال شروع و خاتمه ی اجرا :

سال شروع ۱۳۸۸ – سال خاتمه ۱۳۹۰



نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی